nieuws

Cookers opent achtste vestiging

Bedrijfsvoering

Met de opening, half juli, van Cookers in Nijkerk komt de formule van FFC op acht vestigingen. Voor het eind van het jaar moet de teller op 12 staan.

Cookers opent achtste vestiging

De vestiging in Nijkerk is het tweede voormalige Gonzales barbecuerestaurant dat omgebouwd wordt tot Cookers. De eerste vestiging die werd omgebouwd staat in IJsselstein bij Utrecht. FFC nam eerder dit jaar een aantal vestigingen van de barbecueketen over om daar het Coolers-concept te introduceren.

Franchisenemer Janco van Delden blaakt van optimisme. ‘Meteen vanaf het begin hadden we een goed gevoel bij dit concept. Cookers moet ook een ontmoetingsplek worden waar iedereen welkom is. Van notaris tot timmerman en huismoeder. ’, zegt van Delden. De keten wil ieder eetmoment van de dag invullen. Daarom is het bedrijf zeven dagen per week open van 10.00 tot 22.00 uur.

Reageer op dit artikel