nieuws

Centrale rol Burger King op voetbalspandoek

Bedrijfsvoering

Burger King speelt onbedoeld een rol in een kolderieke soap rondom profvoetballer Jhon van Beukering. De voetbal van NEC kampte onlangs met overgewicht en werd via een spandoek in het stadion van NAC Van Burger King genoemd.

Centrale rol Burger King op voetbalspandoek

Tijdens het duel NAC-NEC hadden supporters van NAC een spandoek opgehangen met de tekst Van Burger King. Op het spandoek was het logo van Burger King verwerkt.

Het spandoek verwees naar een recente gebeurtenis waarbij Van Beukering kampte met overgewicht en in korte tijd sterk moest afvallen van zijn trainer om weer deel uit te kunnen maken van de selectie van NEC.

Op televisie merkte Van Beukering op dat hij het spandoek wel grappig vond. Daarop besloten supporters van NAC het spandoek aan de voetballer te overhandigen. ‘We hebben er een boek van Sonja Bakker bijgedaan, zodat hij op gewicht blijft’, grapten de makers van het spandoek tijdens de overhandiging. Van Beukering liet weten de actie wel te kunnen waarderen.

Reageer op dit artikel