nieuws

Cafetaria’s Almelo mikpunt serieovervaller

Bedrijfsvoering

In Almelo lijkt een serieovervaller actief die het gemunt heeft op cafetaria’s. Binnen een week waren vier cafetaria’s het doelwit van roofovervallen. Bij de overvallen zijn geen gewonden gevallen.

Cafetaria’s Almelo mikpunt serieovervaller

De schrik zit er goed in, in de Almelose snackwereld. De afgelopen week zijn zeker vier cafetaria’s overvallen. Daarbij ging de dader razendsnel en brutaal te werk.

Kwalitaria Ratgers in Almelo was zaterdagavond aan de beurt. De overvaller bestelde een pakje shag om vervolgens over de toonbank te springen en te dreigen met een mes. De politie pakte later iemand op, maar dat bleek niet de overvaller te zijn.

Ook snackbar Ardy is recentelijk overvallen. Het is niet bekend of het om een en dezelfde overvaller gaat. Bij snackbar Ardy droop de overvaller snel weer af, toen ook de snackbarmedewerker een mes trok als antwoord.

Totaal zijn er sinds vorige week woensdag vijf overvallen in Almelo gepleegd waarvan vier op cafetaria’s. Volgens de politie komt het signalement van de dader in alle gevallen sterk overeen.

Reageer op dit artikel