nieuws

Cafetariamedewerker ook verdachte van overval

Bedrijfsvoering

Met de aanhouding van drie mannen, in de leeftijd van 23 tot 32 jaar, is een gewapende overval op een cafetaria in Stadskanaal opgelost. Een medewerker wordt er van verdacht naast slachtoffer, ook mededader te zijn van de overval.

Cafetariamedewerker ook verdachte van overval

De 32-jarige werkte in de cafetaria toen die op 10 november werd overvallen door de twee anderen die geld eisten. De medewerker werd daarbij op de grond geduwd en bedreigd met een vuurwapen. Naar nu blijkt speelde hij een dubbele rol. Hij werd door de politie aangehouden op grond van zijn eigen verklaring. De politie meldde eergisteren aan Het Dagblad van het Noorden dat het onderzoek nog niet helemaal is afgerond en dat de man is vrijgelaten in afwachting van zijn rechtzaak.

De twee anderen zijn al eerder deze maand aangehouden en hebben bekend. Ze verklaarden dat geldgebrek de reden was voor de overval. Beiden zijn oude bekenden van politie en justitie.

De eigenaar van de cafetaria wilde na de overval niet reageren en nam het, wrang genoeg, op voor de medewerker. Het enige dat hij liet weten is dat deze ‘ behoorlijk overdonderd was’.

Reageer op dit artikel