nieuws

Cafetariahouder neergeschoten bij overval

Bedrijfsvoering

Bij een gewapende overval op cafetaria De Smulhoek in Sint Willebrord is de eigenaar van de cafetaria, Youssef Barakat, ernstig gewond geraakt doordat hij is beschoten door de dader. Hij is ernstig gewond afgevoerd naar het ziekenhuis maar verkeert buiten levensgevaar.

Cafetariahouder neergeschoten bij overval

Bij de overval, die plaats had in de nacht van donderdag op vrijdag, raakte ook een van de klanten gewond. Gemeenteraadslid René Lazaroms bezocht het bedrijf na afloop van een informatieavond. Toen de deur openging draaide hij zich om en werd direct in zijn gezicht geslagen, met een gebroken neus tot gevolg. De uitbater is er slechter aan toe, meldt BN/De Stem. Die ligt in het ziekenhuis met een doorboorde long maar is buiten levensgevaar.

De overval vond rond 00.30 uur plaats. Er waren ook nog enkele andere klanten in de zaak die onder bedreiging geld hebben moeten afstaan. Tijdens zijn vlucht, achterop een scooter, heeft de dader nog enkele schoten op het bedrijf afgevuurd.

Reageer op dit artikel