nieuws

Cafetaria Top 100 nadert ontknoping

Bedrijfsvoering

Snackkoeriers Cafetaria Top 100 zit in de beslissende eindfase. De kernjury bezoekt komende week een aantal potentiële toppers. De uitreiking heeft maandagavond 19 oktober plaats.

Cafetaria Top 100 nadert ontknoping

De Cafetaria Top 100 zit in de afrondende fase. De hoofdjury bezoekt komende week een aantal bedrijven. Deze bezoeken zijn openlijk en hierbij wordt ook uitgebreid gesproken met de ondernemers over de bedrijfsvoering. De kans is groot dat onder deze te bezoeken bedrijven de opvolger zit van de winnaar van vorig jaar: Snack-Plaza Willem de Boer in Urk.

Naast de nummers 1,2 en 3 worden ook drie regiowinnaars uitgeroepen en is er een prijs voor de beste ‘kleine cafetaria’ en worden diverse awards uitgedeeld.

Cafetaria Top 100 Event in Zoetermeer

Het Top-100-event heeft plaats op 19 oktober in Locomotion in Zoetermeer. In tegenstelling tot voorgaande jaren heeft het feest nu ’s avonds plaats en begint om 19:30 uur. De bekende dj’s Wipneus en Pim zullen het feest afsluiten met een optreden. Inschrijven voor de uitreiking kan via website cafetariatop100.nl.

De honderd bedrijven die de ranglijst hebben gehaald krijgen komende week bovendien een uitnodiging om het event bij te wonen.

Reageer op dit artikel