nieuws

Burger King werkt aan ‘Bayern Burger

Bedrijfsvoering

Burger King haalt de banden met de Duitse voetbalclub FC Bayern München aan. De fastfoodgigant probeert op korte termijn de ‘Bayern Burger’ te maken, een hamburger het logo van FC Bayern München afgebeeld op het broodje.

Burger King werkt aan ‘Bayern Burger

De fastfoodgigant was al langer foodpartner in het stadion van de club, maar gaat nu de samenwerking uitbreiden.

Zo is Burger King prominent aanwezig in de Allianz Arena, het nieuwe stadion van de door de Nederlander Louis van Gaal getrainde Zuid-Duitse topclub. Daarnaast bedenkt Burger King kortingsacties speciaal voor de supporters van FC Bayern München.

Het nieuw getekende samenwerkingscontract loopt tot en met het voetbalseizoen 2011-2012. Voor de tekening van dit nieuwe contract was sprake van incidentele acties van Burger King en FC Bayern München.

Reageer op dit artikel