nieuws

Burger King opent in AC Nieuwegein

Bedrijfsvoering

Burger King is in Nieuwegein haar 58ste vestiging gestart. De zaak is vorige week geopend. Deze Burger King zit aan de A27 in het AC-restaurant Nieuwegein.

Burger King opent in AC Nieuwegein

De vestiging in Nieuwegein wordt de werkplek van 41 mensen. Deze mensen worden vanaf een centraal punt naar hun werk gebracht.

Bereikbaar

Restaurantmanager Cees Panis: ‘Onze restaurants aan de snelweg zijn zonder auto soms moeilijk te bereiken. Aangezien we met veel studenten en jongeren werken die meestal geen auto hebben, gaan we ze vanaf een centraal punt halen en brengen.’

Franchise

AC Restaurants & Hotels startte in 2007 met de franchise van twee Burger King restaurants; bij AC Restaurant Nederweert Noord aan de A2 en bij AC Restaurant Stroe aan de A1. Ook op Schiphol achter de douane zit een AC Restaurant met Burger King.

Reageer op dit artikel