nieuws

Burger King opent 12.000ste vestiging

Bedrijfsvoering

Burger King heeft in Beijing haar 12.000ste vestiging geopend. Dit gebeurde in aanwezigheid van topman John Chidsey. Komend jaar wil Burger King nog eens 250 tot 300 nieuwe fastfoodrestaurants openen.

Burger King opent 12.000ste vestiging

‘We streven naar een winstgevende groei van ons merk De opening van ons 12.000ste restaurant in Joy City is een mijlpaal voor ons merk. Over het fiscale jaar 2009 groeiden we drie procent netto als het gaat om het aantal nieuwe vestigingen.’ Dit zei John Chidsey tijdens de opening van het hamburgerrestaurant in Joy City.

De Burger King in Joy City is de eerste in de regio Xidan in Beijing.

Burger King heeft in 2009 in Pacific Azië meer restaurants geopend dan in de afgelopen vier jaar samen. We hebben maar 25 BK-restaurants in China. Hier ligt een enorme markt voor ons, laat Peter Tan weten. Hij is bij Burger King verantwoordelijk voor West Azië.

Burger King heeft vestigingen in Shanghai, Nanjing, Hangzhou, Xiamen and Suzhou. In Singapore is recent de eerste Whopper Bar geopend. Er staat een tweede Whopper Bar op stapel in Singapore.

Reageer op dit artikel