nieuws

Burger King lanceert wenskaarten

Bedrijfsvoering

Om het beeldmerk nog meer te verspreiden, en de fans tegemoet te komen, komt Burger King in de VS met een serie wenskaarten. Op de kaarten speelt Burger Kings mascotte King de hoofdrol.

Burger King lanceert wenskaarten

De serie van zes wenskaarten komt deze zomer op de markt, voorlopig alleen in Amerika. De overeenkomst voor de ontwikkeling van de kaarten is deze week getekend. Ze zullen in ieder geval worden gedrukt op gerecycled papier.

Op de kaarten wil Burger King ‘de andere kant’ van de persoonlijkheid van King laten zien. ‘We zoeken altijd naar slimme manieren waarop King zijn fans kan verassen’, zegt Russel Klein, Burger Kings president voor wereldwijde marketing en innovatie.

Meer berichten over Burger King:

Reageer op dit artikel