nieuws

Burger King lanceert toetjes-bar

Bedrijfsvoering

Burger King komt met een nieuw concept in Londen: een toetjes-bar. Bij de ‘Dessert Bar’ in een winkelcentrum in Londen zijn geen hamburgers te krijgen, alleen maar desserts.

Burger King lanceert toetjes-bar

Burger King kondigde al eerder aan dat het breder in wil zetten om nieuwe klanten te trekken. In het nieuwe concept zijn allerlei soorten desserts te krijgen. Het varieert van kleine pannenkoekjes, tot brownies, cakejes, muffins en natuurlijk ijs. Eerder opende er al een vestiging van deze bar in Spanje.

De bar moet zowel nieuwe als bestaande klanten trekken. Als de keten met deze toetjeszaken succes blijkt te hebben, dan wil het concern dit succes verder uitbouwen door het concept overal in het Verenigd Koninkrijk te implementeren.

Reageer op dit artikel