nieuws

Burger King gegadigde voor nieuwe stationshal Arnhem

Bedrijfsvoering

Burger King staat op de wachtlijst voor het vestigen van een hamburgerrestaurant in de nieuwe OV Terminal voor Station Arnhem.

Burger King gegadigde voor nieuwe stationshal Arnhem

De tegenhanger van McDonald’s is in Arnhem niet meer vertegenwoordigd sinds de sluiting van het tijdelijk station, in de zomer van 2011.

In de huidige perrontunnel, waar al diverse winkels en eetgelegenheden zijn gevestigd, was geen ruimte voor Burger King, zegt een woordvoerder van de Nederlandse Spoorwegen (NS). In de stationshal, die eind 2013 klaar moet zijn, is ruimte voor meerdere winkels. ‘Burger King is een van de gegadigden’, aldus de NS.

De hamburgerketen was sinds oktober 2006 een van de bewoners van het tijdelijke station. Daarvoor was Burger King gevestigd op twee verdiepingen in het monumentale gebouw aan het Willemsplein dat in Arnhem bekend staat als Riche. Nu is dat pand in gebruik bij ING als bankwinkel.

Reageer op dit artikel