nieuws

Burger King De Lucht langs A2 vernieuwd

Bedrijfsvoering

Burger King De Lucht heeft een complete restyling ondergaan. Het restaurant aan de A2 tussen Zaltbommel en Den Bosch is aangepast aan de veranderde behoefte van zakenmensen en gezinnen die meer willen dan alleen een snelle hap.

Burger King De Lucht langs A2 vernieuwd

Het restaurant is uitgebreid met circa 40 zitplaatsen en door het gebruik van onder andere baksteen, hout en metaal heeft het een industrieel uiterlijk gekregen.

Verwachtingen Burger King

‘Klanten eisen steeds meer van ons’, zegt Jan-Willem Boot, operationeel directeur van De Lucht Restaurants. ‘De zakenreizigers die we doordeweeks verwelkomen, willen tijdens hun lunch ook kunnen werken en de gezinnen die in het weekend komen, willen gezellig en ontspannen met z’n allen van de maaltijd kunnen genieten. De nieuwe inrichting van ons restaurant voldoet aan de wensen van beide groepen.’

Families en grote groepen kunnen aan grote tafels zitten, terwijl zakenmensen kunnen eten aan kleinere tafels met meer privacy.

Reageer op dit artikel