nieuws

Brusselse halal-fastfoodketen gooit hoge ogen

Bedrijfsvoering

De fastfoodketen Tonton Chami doet het goed in Brussel. De keten die halal-fastfood serveert wil nog vijf filialen in Brussel openen.

Brusselse halal-fastfoodketen gooit hoge ogen

Tonton Chami staat voor halal fastfood in een ‘hedendaags kader’. De keten heeft vooralsnog twee vestigingen, met een derde die begin 2011 haar deuren opent. Voor daarna staan nog vijf nieuwe filialen op de plank. In 2013 wil hij 25 vestigingen hebben.

Het geheim van het succes noemt ondernemer Saïd El Mourabit het halal voedsel. ‘Andere fastfoodketens bieden geen halal voedsel aan. Al komen er lang niet enkel moslims langs bij Tonton Chami.’, meldt Brusselsnieuws.be.

Op de menukaart van Tonton Chami staat geen varkensvlees, maar wel ander vlees dat volgens islamitische voorschriften bereid is, verwerkt in burgers, kaasburgers en kipgerechten.

Reageer op dit artikel