nieuws

Brits stel viert bruiloft bij McDonald’s

Bedrijfsvoering

Een net getrouwd paar uit St Austell in Engeland is zo gek op McDonald’s dat ze besloten na de huwelijksvoltrekking naar hun favoriete fastfoodrestaurant te gaan om hun huwelijk te vieren.

Brits stel viert bruiloft bij McDonald’s

Het voorstel van Terry Speller (27) aan zijn verloofde Alice (26) om tussen de huwelijksreceptie even naar McDonald’s te gaan, begon als een grap, maar zij zag er wel wat in om op de hectische dag even tien minuten met z’n tweeën te zijn.

Tussen de ceremonie en de receptie werd het koppel door hun chauffeur naar McDonald’s gereden, waar het personeel hen met ballonnen en champagne opwachtte, schrijft een lokale website.

Een woordvoerder van het McDonald’srestaurant zegt trots te zijn. ‘We weten allemaal dat bruiloften veel stress veroorzaken. Wij zijn blij dat ons ‘good value, great taste’ voedsel een klein beetje van de stress van hun bijzondere dag kan wegnemen.’

Een restaurant in het Engelse Rushall kreeg overigens vorig jaar oktober een order om op een bruiloft 350 Fillet-o-Fish menu’s af te leveren.

Meer berichten over McDonald’s:

Reageer op dit artikel