nieuws

Brandweerauto rijdt broodjeszaak binnen

Bedrijfsvoering

Een brandweerauto heeft vrijdagochtend in Amsterdam de pui van een broodjeszaak geramd. De wagen reed ongeveer een meter naar binnen. Vier brandweermannen moesten met nog onbekende verwondingen naar het ziekenhuis.

Brandweerauto rijdt broodjeszaak binnen

Een van hen zat meer dan een uur bekneld in het voertuig en moest worden losgeknipt, liet de politie weten. Brandweerauto, vrachtwagen en broodjeszaak zijn zwaar beschadigd. Behalve de brandweermannen raakte niemand gewond.

Een brandweerauto en een politieauto die op weg waren naar een brand, reden op de kruising van de Admiraal de Ruijterweg en de Bos en Lommerweg bijna op elkaar. De bestuurders van de wagens konden elkaar nog net ontwijken, maar daarbij reed het brandweervoertuig eerst tegen een stilstaande vrachtwagen en daarna tegen de pui van de broodjeszaak.

Reageer op dit artikel