nieuws

BK wil snel groeien in Europa

Bedrijfsvoering

Burger King heeft grote plannen in Europa. De fastfoodketen wil nieuwe zaken openen. Het heeft daarvoor vooral de landen Frankrijk, Tsjechië en Polen op het oog.

BK wil snel groeien in Europa

Dat liet Steve DeSutter, de Europese topman van Burger King, weten. DeSutter meldde verder dat Burger King in Europa en Azië ten minste 250 nieuwe zaken moeten komen de komende tijd. In de VS en Canada wil Burger King nog eens honderd nieuwe restaurants openen.

Afgelopen week werd in Duitsland de vijfhonderdste vestiging van BK geopend. Het gaat om een zaak in München. Volgens de Duitse BK-baas, Thomas Berger, moeten er de komende tijd nog eens vijftig BK’s open gaan bij onze oosterburen. Burger King is sinds 1976 actief in Duitsland. Wereldwijd telt de keten meer dan 11.000 restaurants.

Reageer op dit artikel