nieuws

Bijzondere productintroductie met schilderij van saus

Bedrijfsvoering

Kipketen KFC heeft er de laatste tijd een handje van om nieuwe menu-items op een bijzondere manier te lanceren. Onlangs schreef het bedrijf een brief aan de paus om een sandwich met vis te promoten. Nu liet het een portret van oprichter Colonel Harland Sanders schilderen met teriyaki-saus.

Bijzondere productintroductie met schilderij van saus

Met de actie, waarvan een filmpje op Youtube is te zien, introduceert de keten een nieuwe variant van haar (botloze) chickenwings met teriyaki-saus.

Experimenteel artiest Phil Hansen maakte het schilderij met zijn ‘karate-schilder’ techniek. In het filmpje is te zien hoe hij zijn handen, voeten en andere lichaamsdelen met teriyaki-saus bedekte om die vervolgens op het schilderslinnen te schoppen en slaan. De bijzondere schilderwijze moet de Japanse afkomst van de saus benadrukken.

Het schilderij wordt geveild op veilingsite Ebay, de opbrengst komt ten goede aan een goed doel dat studenten voorziet van een studiebeurs.

Reageer op dit artikel