nieuws

Big Snack op weg naar 150 vestigingen

Bedrijfsvoering

Cafetariaformule Big Snack is het laatste jaar bezig met een flinke groeispurt. De teller staat nu op 145 maar voor het eind van het jaar moeten er 150 cafetaria’s zijn aangesloten.

Big Snack op weg naar 150 vestigingen

De soft franchise cafetariaformule Big Snack van groothandel Sligro telt met de komst van Onder de Luifel in Hasselt 145 vestigingen. De formule is onder formulemanager Hans van Engelen aan een forse opmars bezig. Sinds begin dit jaar sloten zich maar liefst tien cafetariaondernemers aan bij de grootste cafetariaketen van Nederland. Van Engelen verwacht dat de teller nog voor het eind van dit jaar de 150 passeert.

Big Snack Onder de Luifel zou eigenlijk de 143-ste vestiging van de keten worden want eigenaar Patrick Sterrenberg had vorig jaar al besloten zich bij de keten aan te sluiten. Zijn cafetaria was echter aan een fikse facelift toe voordat hij zich aan kon sluiten. Helaas voor Sterrenberg waren schilders en loodgieters tot aan de bouwvak volgeboekt. Door het uitvallen van een opdracht kon het schildersbedrijf toch nog in juni aan slag.

Sterrenberg houdt van 2 tot en met 8 juli een aantal openingsacties. Zo is er een jaar gratis frites te winnen met een kleurwedstrijd.

Reageer op dit artikel