nieuws

Bezorgbeer opent eigen opleidingscentrum

Bedrijfsvoering

Deliveryketen De Bezorgbeer opent maandag 30 november een eigen opleidingscentrum. De opleidingen vinden plaats in de nieuwe bezorgvestiging in Kralingse Veer.

Bezorgbeer opent eigen opleidingscentrum

De nieuwe vestiging in Kralingse Veer wordt een pilot store. De grote vestiging (200 vierkante meter, twee verdiepingen) zal niet alleen worden gebruikt voor het opleiden van franchisenemers, maar ook om nieuwe gerechten en ideeën te ontwikkelen.

Verder fungeert deze pilot store ook als gewone bezorgvestiging.

Franchisenemer

De Bezorgbeer, gespecialiseerd in de bezorging van vlees- en visgerechten, opent naast Kralingse Veer nog een tweede nieuwe zaak in Capelle aan de IJssel. Franchisenemer is hier Peter Schaap, die ook al twee Bezorgberen in Barendrecht en Ridderkerk onder zijn hoede heeft.

Bezorgmaaltijden

De Bezorgbeer is acht jaar geleden opgericht en is ontstaan uit de Beren eetcafés. Inmiddels is de Bezorgbeer uitgegroeid tot een zelfstandige onderneming die opereert vanuit eigen, speciaal ingerichte, panden om de verse bezorgmaaltijden te verzorgen. Hoewel de klant dit vaak denkt, worden de bezorgmaaltijden niet bereid in de Beren eetcafés

Reageer op dit artikel