nieuws

Beste Febo in Tilburg

Bedrijfsvoering

Febo Tilburg van Cees Scherrenburg is uitgeroepen tot Febo van het jaar 2009. Dat is bekendgemaakt tijdens een nieuwjaarsbijeenkomst op het Febo hoofdkantoor in Amsterdam.

Beste Febo in Tilburg

Tweede in de competitie Febo van het jaar werd Febo Hilversum gevolgd door Febo Leeuwarden. De top vijf werd compleet gemaakt door twee Amsterdamse vestigingen, die aan het Buikslotermeerplein en de Ferdinand Bolstraat werden respectievelijk vierde en vijfde.

Hele jaar controles

Gedurende het gehele jaar kunnen vestigingen punten verdienen. Ze worden twaalf keer bezocht door het franchisemanagement, drie keer door een extern hygiënebureau en drie keer door een mysteryshopper. Ook wordt er gecontroleerd of ze voldoende doen aan bijverkoop. Ieder bezoek zijn punten te verdienen.

Motivatie hoog houden

De vestiging met het hoogste gemiddelde wint. “Deze competitie is een uitstekend middel om de vestigingen extra te motiveren om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden” meldt directeur Dennis de Borst. De winnaar scoorde dit jaar een gemiddeld van 99,98%. Vestigingen die in de prijzen vallen krijgen naast een award ook inkoopvoordeel bij Febo Productie bv, een vakantie en een bedrijfsuitje.

Cees Scherrenburg gooide in het verleden met zijn Febo in Tilburg ook hoge ogen in de Cafetaria van het Jaar verkiezing van Snackkoerier en wist toen de finale (laatste zes) te bereiken.

Reageer op dit artikel