nieuws

Befaamde Haagse Italiaanse ijssalon Marinello terug van weggeweest

Bedrijfsvoering

IJssalon Marinello in Den Haag is terug van weggeweest. Het 67 jaar oude bedrijf opende afgelopen week op een nieuwe locatie in de Haagse binnenstad na vorig jaar te zijn gesloten vanwege een onbetaalbare huurverhoging.

Befaamde Haagse Italiaanse ijssalon Marinello terug van weggeweest

Melanie en Cristiano Panciera hebben een nieuw pand gevonden voor de befaamde Haagse ijssalon Marinello. De nieuwe zaak, die inmiddels open is, zit aan de Lange Poten. Ongeveer honderd meter verwijderd van de oude zaak aan de Spuistraat die ze vorig jaar op 16 oktober noodgedwongen sloten. Ze konden de huurverhoging niet opbrengen die de nieuwe eigenaar van het op een a-locatie gelegen pand doorvoerde.

Het paar is blij dat ze een nieuwe locatie vonden. Want hoewel de recessie voor veel leegstand zorgt bleek het moeilijk een geschikte locatie te vinden. Bovendien bleek het lang niet altijd mogelijk een vergunning te krijgen, omdat de gemeente voor bepaalde straten een horecaquotum hanteert. Ze hielden echter vol en vonden een voormalige broodjes-outlet van warenhuis V&D. Dat ook Den Haag blij is blijkt uit druktefoto’s op de Facebook pagina van de ijssalon.

Reageer op dit artikel