nieuws

Beer bezoekt Subway

Bedrijfsvoering

Een zwarte beer wandelde rustig een restaurant van Subway in het Canadese Kitimat binnen, om vervolgens uitgebreid de counter met ingrediënten te besnuffelen. Een bewakingscamera legde zijn bezoek vast.

Beer bezoekt Subway

De beer kwam netjes door de deur de broodjeszaak binnen, waar op dat moment slechts één personeelslid aanwezig was. Zij kon op tijd wegkomen.

Na wat door de winkel gestruind te hebben, sprong de beer over de counter, om vervolgens vanaf de achterkant de uitgestalde ingrediënten voor de sandwiches te bestuderen. Het dier was echter niet hongerig, óf houdt niet zo van gezonde broodjes, want zonder iets te eten verliet de beer de winkel weer door de voordeur.

Bekijk hier beelden van het bezoek, vastgelegd door de bewakingscamera’s in het restaurant.

Reageer op dit artikel