nieuws

Basketbalgrootheid grossiert in fastfoodzaken

Bedrijfsvoering

Earvin ‘Magic’ Johnson, een van de grootste basketballers uit de Amerikaanse geschiedenis, heeft zich na zijn carrière behoorlijk gestort op fastfood. Johnson bezit diverse bedrijven waaronder 31 Burger Kings en 116 vestigingen van Starbucks.

Basketbalgrootheid grossiert in fastfoodzaken

Het in Beverly Hills gevestigde Magic Johnson Enterprises bezit AMC Magic Johnson theaters in vier steden, 116 zaken van Starbucks verdeeld over veertien staten, 31 vestigingen van Burger King in het Zuidoosten van de USA en nog dertien fitnessbedrijven.

Verder is de basketbal-legende 5 procent eigendom van the Los Angeles Lakers, de club waarmee hij in de jaren tachtig grote successen behaalde. ‘Magic’ Johnson wordt beschouwd als een van de beste basketballers aller tijden in de Amerikaanse geschiedenis.

Reageer op dit artikel