nieuws

Bart Jan Wijsman weg bij New York Pizza

Bedrijfsvoering

Bart Jan Wijsman vertrekt na bijna dertien jaar bij New York Pizza. Wijsman was algemeen directeur en heeft ook een minderheidsaandeel in de pizzaketen.

Bart Jan Wijsman weg bij New York Pizza

Bart Jan Wijsman laat Missethoreca.nl weten dat het gaat om een vrijwillig vertrek. ‘Ik ben nog wel op zoek naar een nieuwe uitdaging,’ laat hij weten.

Als reden voor zijn vertrek bij de pizzaketen geeft Wijsman aan dat het bij New York Pizza niet mogelijk was om zijn minderheidsaandeel uit te breiden. En dat heb ik mezelf wel als doel gesteld. Ik streef er naar om in mijn carrière ook steeds een groter aandeel te vergaren van het bedrijf waarvoor ik werk. Dat is bij New York Pizza niet mogelijk.’

Wijsman zoekt een nieuwe baan waarin hij ook kan ondernemen. Maar voorlopig zet hij zich nog zeker tot eind april in voor New York Pizza. Hij zoekt ook samen met Philippe Vorst, oprichter van de keten, naar een nieuwe algemeen directeur.

Met 106 vestigingen die samen goed zijn voor een omzet van 35,1 miljoen euro staat New York Pizza op plaats 38 in de Misset Horeca Top 100 van grootste bedrijven en brands binnen de horeca.

Reageer op dit artikel