nieuws

Bakker Bart Vlijmen franchisenemer van het jaar

Bedrijfsvoering

Arjan en Marion Zegers van Bakker Bart in Vlijmen zijn op de franchisebeurs Onderneem ’t in Baarn verkozen tot Franchisenemer van het Jaar.

Bakker Bart Vlijmen franchisenemer van het jaar

‘De winkel straalt vrolijkheid uit, met de felle kleuren en presentatieborden die niet overheersen. Er is een gezellige, uitnodigende zit- en eethoek. Het assortiment is enorm en oogt erg uitnodigend en smaakvol’, aldus een citaat uit het juryrapport.

Vanaf januari was het mogelijk voor iedereen, van klanten en medewerkers tot familieleden om ‘hun’ franchisenemer van het jaar te nomineren via de website ikwordondernemer.nl. Voorwaarde was dat de franchisenemer korter dan twee jaar actief is.

Vierduizend keer gestemd

Aan de wedstrijd, die voor de tweede keer werd gehouden, deden 46 franchisenemers mee. Er werd ruim 4.000 keer gestemd. De drie franchisenemers met de meeste stemmen waren: George en Marije Le Comte (Bruna, Breda), Wilfried Akkersdijk (Colors@Home, Raalte) en Arjan en Marion Zegers (Bakker Bart, Vlijmen).

Vakjury en mystery guest bezoek

De drie genomineerden zijn bezocht door een vakjury en is iedere genomineerde twee keer bezocht door een mystery shopper van Store Support. Naar aanleiding van deze bezoeken werd de uiteindelijke winnaar bepaald.

De winnaar ging naar huis met de Franchisenemer van het Jaar-award en een reischeque t.w.v. € 500,-.

Reageer op dit artikel