nieuws

Baantje trekken uit Febo-muur

Bedrijfsvoering

De Febo als inspiratiebron voor een trendy banensite. Wie had dat gedacht. Op internet kunnen geïnteresseerde ‘baantje trekken’ uit de welbekende Febo-muur. De naam van de site: www.vettebanen.nl.

Baantje trekken uit Febo-muur

Bezoekers van Vettebanen.nl kunnen met hun muis een hand besturen. Wanneer de keuze voor een ‘Febo-vakje’ hebben gemaakt, gaat met een muisklik het raampje open. Vervolgens wordt de vacature gepresenteerd en kan met één muisklik direct worden gesolliciteerd.

Initiatiefnemer van VetteBanen.nl is IntermediairForward.nl, een carrièresite voor hoogopgeleide starters. Enkele grote werkgevers zoals de Rabobank en Getronics PinkRoccade tonen enkele vacatures op de Febo-muur.

Febo en IntermediairForward.nl laten weten dat het niet om een samenwerking gaat. maar louter een initiatief is van IntermediairForward.nl.

Reageer op dit artikel