nieuws

Alle fastfoodketens het land uit

Bedrijfsvoering

Obesitas nieuwe volksvijand? Alle fastfoodketens het land uit! Om te beginnen de buitenlandse! McDonalds en Kentucky Fried! Dat twitterde PvdA politica Mei Li Vos eergisteren. De tweet riep nogal wat reacties op.

Alle fastfoodketens het land uit

Vos kreeg zelf een aantal directe reacties op haar tweet, maar toen het berichtje, met begeleidend commentaar, door werd geplaatst op de website Geen Stijl, barstte echt de bom. In korte tijd kreeg het bericht meer dan 300 reacties die wisselen tussen bijval en afschuw omdat men het betuttelend vindt.

Een dag later gooide Vos nog eens olie op het vuur met het volgende berichtje: Zo, straks ff lekker naar de KFC. En als toetje een McFlurry bij McDerrie. Nu eerst even op radio2 @knooppunt over zzp-ers

Reageer op dit artikel