nieuws

Actie voor McDonald’s op Goeree-Overflakkee

Bedrijfsvoering

Jongeren uit Goeree-Overflakkee willen een McDonald’s-vestiging op het voormalige Zuid-Hollandse eiland. Een actie hiervoor van drie scholieren krijgt veel bijval.

Actie voor McDonald’s op Goeree-Overflakkee

Dat meldt het AD. Joren de Jager (17) begon met zijn broer en een vriend voor de gein een Hyvespagina met de naam ‘McDonald’s op Flakkee’. De volgende morgen had de site al meer dan 100 leden. Intussen is het aantal al opgelopen naar bijna 3300.

,,Overal in Nederland staan restaurants van McDonald’s, behalve op Flakkee. Het is minstens een half uur rijden voordat je bij de dichtstbijzijnde McDonald’s komt. En daar moet verandering in komen’’, luidt een statement van de initiatiefnemers op de Hyvessite.

Een woordvoerder van de fastfoodketen liet in het AD vooralsnog geen plannen te hebben voor een vestiging op Goeree-Overflakkee.

Reageer op dit artikel