nieuws

Actie Verhage levert 167 frituurpannen op

Bedrijfsvoering

De inzamelingsactie van Verhage Fast Food in Hoofddorp heeft 167 frituurpannen opgeleverd. Voor de ingeleverde frituurpannen maakt de cafetariaonderneming geld over naar KiKa.

Actie Verhage levert 167 frituurpannen op

Zaterdag 12 september werden exact 167 frituurpannen ingeleverd bij Verhage in Hoofddorp. Voor de bedenkers van de actie, Marco en Gisela Honsbeek, flink meer dan aanvankelijk verwacht.

We willen iedereen bedanken die zijn of haar frituurpan heeft ingeleverd. Eerlijk gezegd hadden wij er op een stuk of tien gerekend, maar dit is boven verwachting, laten de ondernemers per mail weten.

Ajax

Voor de ingeleverde frituurpannen maakt Verhage Fast Food in Hoofddorp duizend euro over aan Kika. Tevens is er een cheque van vijfhonderd euro aangeboden door de Meerlanden, het winkelcentrum waar de zaak is gevestigd.

Tevens was er een veiling van onder meer Ajax-spullen. Deze veiling leverde nog eens 1270 euro op, waardoor het totaalbedrag voor Kika 2.770 euro werd. ‘Het was een geweldige dag om dit te ervaren’, aldus de enthousiaste Marco en Gisela Honsbeek.

verhage

Reageer op dit artikel