nieuws

Aanhoudingen voor overval Burger King

Bedrijfsvoering

De politie van Rotterdam heeft drie mannen opgepakt voor een gewapende overval op een Burger King-vestiging in de stad. De politie onderzoekt of de mannen ook betrokken zijn bij meerdere fastfoodovervallen.

Aanhoudingen voor overval Burger King

Het gaat om drie mannen van 20, 22 en 23 jaar oud. De drie zijn opgepakt na uitgebreid onderzoek. Twee van de vermoedelijke daders werden in een woning in Kralingen-Crooswijk aangehouden. In de woning vond de politie een nepvuurwapen en een bivakmuts. De derde verdachte werd opgepakt in een trein in Den Haag.

De politie onderzoekt of de mannen ook iets te maken hebben met andere overvallen op fastfoodzaken in de regio Rotterdam. In korte tijd werd naast de Burger King in het centrum ook een McDonald’s aan de Rotterdamse Stadionweg, Kentucky Fried Chicken (KFC) in Barendrecht en McDonald’s Woerden overvallen.

Tip

Bekijk ons uitgebreide dossier ‘overvalpreventie’

Reageer op dit artikel