nieuws

3,5 jaar cel voor overval McDonald’s

Bedrijfsvoering

Een 24-jarige Amsterdammer is veroordeeld tot 3,5 jaar cel voor de overval op de McDonald’s Laagraven in Nieuwegein. De straf die de rechtbank oplegde is gelijk aan de eis van de officier van justitie.

3,5 jaar cel voor overval McDonald’s

De overvaller zorgde met zijn daad voor grote paniek in de McDonald’s-vestiging. Sommige ouders waren zo bang dat ze over hun kinderen gingen liggen, schrijft het Algemeen Dagblad. De buit van de overval bedroeg 750 euro.

De rechter sprak van een ernstig en laf delict en nam de strafeis van de officier van justitie over. De man is veroordeeld voor 3,5 jaar cel. Zelf ontkent hij iedere betrokkenheid bij de fastfoodroof. Een tweede verdachte is nog altijd niet aangehouden.

Reageer op dit artikel