nieuws

Verdachten overval Big Snack gepakt

Bedrijfsvoering

De politie heeft de twee mogelijke daders van de gewapende overval op cafetaria Big Snack in Hilversum eerder deze maand, aangehouden.

Verdachten overval Big Snack gepakt

Donderdag 8 maart kwamen twee overvallers de snackbar aan de Koningsstraat in Hilversum binnen. Zij bedreigden de eigenaar met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en eisten de opbrengst van de snackverkoop.

Met een onbekend geldbedrag vluchtten de twee uiteindelijk te voet weg. Er raakte niemand gewond.

De politie ging in de omgeving van de snackbar direct op zoek naar de overvallers. Een van de verdachten werd direct aangehouden, de tweede verdachte werd een aantal dagen later opgepakt. Beiden zijn voorgeleid bij de rechter-commissaris in Amsterdam.

Reageer op dit artikel