nieuws

Cafetariaovervallers snel gepakt

Bedrijfsvoering

Twee overvallers zijn woensdagavond 18 januari gepakt kort na een overval op een cafetaria in Overasselt. De eigenaar wist een goede beschrijving te geven van de overvaller en de auto waarin hij vluchtte.

Cafetariaovervallers snel gepakt

Na de overval, die plaats had onder bedreiging van een wapen, gingen de twee er met een geldbedrag en sigaretten vandoor. De cafetaria-eigenaar zag de overvaller in een vluchtauto stappen. Hij waarschuwde de politie en wist een goed signalement van dader en auto te geven.

De auto werd gesignaleerd op de snelweg A73 en even later door de politie aangehouden. Een van de twee inzittenden voldeed aan het signalement dat de cafetariahouder had gegeven en de twee werden aangehouden. Bij de aanhouding nam de politie het wapen in beslag dat bij de overval is gebruikt.

Reageer op dit artikel