nieuws

433 Fastservice-deelnemers van SVO ontvangen diploma

Bedrijfsvoering

Samen met familie en vrienden hebben de fastservice-deelnemers het behalen van hun diploma gevierd. Dit gebeurde tijdens een groot spektakel in uitgaansgelegenheid Brothers te Bunnik. Tijdens het evenement zijn ook de Fastservicekanjer en De Beste Praktijkbegeleiders van 2011 bekendgemaakt.

433 Fastservice-deelnemers van SVO ontvangen diploma

Robert Schuman is de Fastservicekanjer van 2011

Carriere maken in de fastservice kan! Dat heeft Robert laten zien. Hij is in 2002 begonnen als ‘jong broekie’ bij McDonald’s in Limburg. In 2004 volgde hij de fastserviceopleiding op mbo-niveau 2 en aansluitend op niveau 3. Drie jaar later pakte hij de draad weer op en deed hij via de McDonald’s Academy de opleiding Bedrijfsleider fastservice op mbo-niveau 4. Gedurende deze periode is hij binnen McDonald’s doorgegroeid van crewlid, via management trainee en restaurantmanager, naar supervisor van maar liefst 4 zaken. Hij is dan ook overduidelijk de winnaar.

Stephan Hanegraaf en Wilma Peters zijn de twee beste praktijkbegeleiders fastservice

‘Zonder Wilma was het me niet gelukt om mijn schooljaar tot zo’n goed einde te brengen!’ Dat is wat de deelnemer die Wilma Peters nomineerde schreef. Wilma Peters van Snackbar De Brouwerij in Vleuten is verkozen tot beste praktijkbegeleider in de categorie zelfstandige bedrijven. Ze is streng, maar rechtvaardig. Met haar enthousiasme en passie steunde zij haar deelnemer bij de opleiding. Ze is geduldig, toont oprecht interesse in de lesdag en speelt in op de leerbehoefte.

Stephan Hanegraaf van Burger King De Lucht A59 in Heesch is verkozen tot beste praktijkbegeleider in de categorie franchisebedrijven. Stephan heeft de kwaliteiten die een praktijkbegeleider nodig heeft om goed te kunnen presteren! Hij ziet de potentie in medewerkers en denkt mee over de carriere van de individuele medewerker. Hij geeft de deelnemers de kans om ervaring op te doen en volgt de persoonlijke vorderingen.

Samenwerking

Het SVO Fastservice Opleidingscentrum is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen de Sector Fastservice van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en SVO Opleidingen. De toonaangevende formulehuizen en franchiseorganisaties ondersteunen deze samenwerking. De continuïteit en de aansluiting tussen de opleidingen en de arbeidsmarkt wordt gewaarborgd door de Stichting Vrienden Fastservice. Deelnemers gaan één dag in de week naar school en zijn de rest van de week aan het werk in een erkend leerbedrijf.

Reageer op dit artikel