nieuws

New York Pizza wil veertig nieuwe zaken

Bedrijfsvoering

New York Pizza wil de komende drie jaar veertig nieuwe filialen openen. Deze moeten vooral komen in de Randstad, Limburg en Noord-Brabant. Op dit moment heeft de keten 107 vestigingen in Nederland.

New York Pizza wil veertig nieuwe zaken

Dat meldt Philippe Vorst aan Het Parool. Vogens de directeur is zelfs ruimte voor zeventig nieuwe winkels. Hij verwacht die dertig extra snel te realiseren na 2015. Ook in Groot-Amsterdam is nog ruimte, al is de keten daar met vijftien zaken goed vertegenwoordigd.

Het gaat om kleinere zaken dan de huidige locaties en in plaatsen waar de keten al actief is, eventueel in combinatie met een andere fastfoodketen. New York Pizza heeft nu zes van dergelijke vestigingen en die lopen volgens Vorst ‘erg goed’. Het worden franchisezaken, waarbij zelfstandige ondernemers de vestiging onder de vlag van New York Pizza uitbaten.

Vordst denkt dit jaar voor het eerst boven de 50 miljoen euro omzet uit te komen. 38 miljoen euro daarvan komt uit de bezorgdienst en de restaurantverkoop, 6 miljoen meer dan een jaar eerder.

Reageer op dit artikel