nieuws

Beloning voor gouden tip overval

Bedrijfsvoering

De eigenaren van friture ’t Hoentje in Hoensbroek hebben €250 over voor de gouden tip die leidt naar de dader van de gewelddadige overval op hun bedrijf.

Beloning voor gouden tip overval

De vorige week door de twee eigenaren uitgeloofde beloning heeft nog niet geleid tot de opsporing van de dader die het bedrijf 11 september overviel. De overval, die rond half elf ’s avond plaats had, ging met veel geweld gepaard. Het ging de met een vuurwapen bewapende dader niet snel genoeg en hij trapte en sloeg een va de twee eigenaren. Toen de ander tussenbeide kwam werd deze op zijn hoofd geslagen met het wapen. Uiteindelijk lukte het de twee, van 26 en 27 jaar, om de dader zonder dat hij iets buit maakte, op de vlucht te drijven. Beiden moesten zich met lichte verwondingen door een dokter laten behandelen.

Door andere bedrijven uitgeloofde beloningen, zoals in Den Helder voor de overval op cafetaria De Slenk en in Tiel voor de inbraak bij Plaza De Tol, hebben ook nog niet tot resultaat geleid.

Reageer op dit artikel