nieuws

Cafetaria Top 100 gaat beslissende fase in

Bedrijfsvoering

Wie wordt de opvolger van De Vergulden Èrpel en welke bedrijven vinden zich terug in de Top 100? Dat wordt bekend op maandag 24 oktober tijdens het Top 100-event in Brothers in Bunnik.

Cafetaria Top 100 gaat beslissende fase in

De cafetaria Top 100 is in een beslissende fase. Binnenkort gaat de hoofdjury op bezoek bij een aantal potentiële winnaars op zoek naar de absolute nummer één, de opvolger van De Vergulden Èrpel van Leon en Wilma Leijtens in Waalwijk. Tijdens deze openlijke bezoeken komt onder meer de bedrijfsvoering aan bod.

Event

Tijdens het event op 24 oktober, dat om 19.30 uur begint, worden naast de prijzen voor de nummers een, twee ook de drie awards uitgereikt aan de regiowinnaars, de beste kleine cafetaria en enkele speciale awards. In tijden van economische crisis komt het aan op gasten binnenhalen en ze tot fan maken. Daarom waren evenals verleden jaar extra punten te verdienen voor promotie en gastgerichtheid. Wat uit de al binnengekomen juryrapporten blijkt, is dat sommige bedrijven daar jaar in jaar uit in slagen.

Programma

Na de ontvangst met een hapje en drankje start om 20.00 uur het programma, dat wordt gepresenteerd door Milo Berlijn, gastvrijheidstrainer, columnist, spreker en presentator. Rond 20.10 uur worden de award-winnaars bekend gemaakt om na een optreden van Frans Duijts in een spetterende finale de hoofdprijzen uit te reiken.

Zodra aanmelding voor het event mogelijk is communiceren we dit op www. snackkkoerier.nl

Reageer op dit artikel