nieuws

Testrit met Lamborghini door McDrive: auto ontploft

Bedrijfsvoering

De Noorse rapper Tsawe Baqwa heeft een Lamborghini Gallardo opgeblazen tijdens een tussenstop bij McDonald’s.

Testrit met Lamborghini door McDrive: auto ontploft

De sportwagen heeft een straatwaarde van een slordige 159.000 euro.

McDrive

Tijdens een testrit met de sportwagen kreeg de rapper blijkbaar trek. In ieder geval ging hij langs bij een McDonald’s in Oslo. Tussen het bestellen en betalen van zijn maaltijd in de McDrive raakte de bolide oververhit, citeert De Telegraaf uit de Britse Sun.

Uitgebrand

Zelf wist de bestuurder te ontsnappen uit de auto, maar hij kon niet verhinderen dat zijn potentiële aankoop uitbrandde. Ook de brandweer kon er niets meer aan doen. Het vuur werd geblust, maar de auto was niet meer te redden

Reageer op dit artikel