nieuws

Snackbar De Smullers op station Arnhem

Bedrijfsvoering

In de nieuwe perrontunnel van CS Arnhem is plaats ingeruimd voor snackbar De Smullers. De Smullers op het station is een nieuwe variant van het eetconcept. De snackbar heeft een geheel nieuwe look & feel gekregen, gebaseerd op inzichten die zijn verkregen uit klantonderzoek.

Snackbar De Smullers op station Arnhem

Uit het onderzoek bleek dat Smullers bekend staat om de Hollandse snacks van goede kwaliteit, een no-nonsense houding en vriendelijke, snelle service. Maar er was ook ruimte voor verbetering: klanten vonden Smullers wat afstandelijk, onpersoonlijk en weinig eigentijds. Dit zijn daarom de uitgangspunten geweest voor het ontwikkelen van een nieuw merkdesign.

Er gaan acht liften, roltrappen en trappen naar de perrons. Pas eind juli komen de roltrappen naar de perrons 2 en 4 in gebruik. De eerste winkels die open zijn, behalve cafetaris Smullers, AH to go, Broodzaak en boekhandel Bruna en Tickets & Service. Later dit jaar komen de HEMA, het Grenswisselkantoor, koffiezaak Starbucks en Julia’s (Italiaanse drink- en etenswaren). Aan de centrumkant komt een tijdelijk toiletgebouw.

Reageer op dit artikel