nieuws

Vier jaar cel voor overval McDonald’s

Bedrijfsvoering

Voor een overval op de vestiging van McDonald’s in Santpoort-Noord moet een 23-jarige Amsterdammer vier jaar de gevangenis in. Dat heeft de rechtbank van Haarlem besloten.

Vier jaar cel voor overval McDonald’s

De vier jaar cel voor de fastfoodroof was gelijk aan de eis van Justitie. De overvaller beroofde 27 maart 2010 samen met een andere man de McDonald’s in Santpoort-Noord en ging er met 6.400 euro vandoor.

Tijdens de overval werd een schot gelost, terwijl er zo’n vijftig gasten aanwezig waren. Naast de 23-jarige Amsterdammer was er nog een overvaller betrokken bij de zaak. Die overvaller is nog niet gepakt.

Saillant detail is dat de overvaller een regelmatige gast was van McDonald’s in Santpoort-Noord. Op bewakingscamera’s is te zien dat hij het fastfoodbedrijf regelmatig bezocht voordat hij op 27 maart 2010 toesloeg.

Reageer op dit artikel