nieuws

Dikke mensen eten gratis in VS

Bedrijfsvoering

In een restaurant in de Amerikaanse staat Arizona mogen mensen die meer dan 150 kilo wegen gratis eten. De naam van het desbetreffende restaurant is dan ook heel toepasselijk ‘Heart Attack Grill’.

Dikke mensen eten gratis in VS

Eigenaar van het restaurant is ironisch genoeg een voormalig voedseladviseur. Hij werkte in een centrum dat mensen moest helpen afvallen. In zijn restaurant serveert hij menu’s al ‘Quadruple Bypass Burger’ en ‘Flatline’ friet.

De aanbieding wordt in een reclamespotje aangeprezen door een man die 300 kilo weegt. Hij belooft gasten dat ze razendsnel zullen aankomen. Het spotje waarschuwt overigens wel voor de bijwerken van het voedsel. Grotere kleding, onaantrekkelijkheid en slechte tanden.

Bij de ingang van het restaurant zou ook een bord hangen: ‘Ga weg. Als je hier naar binnen loopt, kan je sterven.’

Reageer op dit artikel