nieuws

Betalen op rekening om overvallen te voorkomen

Bedrijfsvoering

Maaltijdbezorger De Bezorgbeer wil de kans op overvallen van koeriers verminderen door bedrijven de mogelijkheid te bieden om online op rekening maaltijden te bestellen. Het heeft hiervoor een speciale website gelanceerd.

Betalen op rekening om overvallen te voorkomen

Op www.bezorgbeervoorbedrijven.nl kunnen bedrijven zich registreren en vervolgens maaltijden op rekening bestellen. De Bezorgbeer wil zo meer veiligheid bieden voor zijn bezorgers omdat ze met minder geld over straat gaan en daardoor een minder interessant doelwit vormen voor overvallers.

De laatste weken duiken in de media weer diverse berichten op over overvallen op fastfoodbezorgers en –bedrijven. In deze periode van het jaar waarin het eerder donker wordt slaan overvallers vaker toe.

Reageer op dit artikel