nieuws

Richard Groeneweg verbijsterd door glorieuze comeback

Bedrijfsvoering

Het komt niet vaak voor maar op het podium zat ik om woorden verlegen’, reageert Richard Groeneweg van Verhage Kort Ambacht kort nadat hij de prijzen kreeg voor Beste Cafetaria van Midden-Nederland en de tweede plaats in de ranglijst

Richard Groeneweg verbijsterd door glorieuze comeback

Na drie jaar in de eregalerij had de voormalige Top 100 winnaar zo’n come back niet verwacht. ‘Ik was al tevreden geweest met een plek in de ranglijst want er staan zo veel toppers in’, is hij bescheiden. Hij haast zich zijn personeel te bedanken en roemen. ‘Het is sinds drie jaar geleden een volkomen nieuw team het zijn kanjers.’

De tweede plaats en Regio Award voelen als erkenning dat hij met zijn bedrijf iedere keer de goede weg inslaat. ‘We willen de gasten echt het gevoel geven dat ze uit eten zijn.’ En ook wat betreft het personeel. ‘We hebben weer een geweldig team staan. Ze zijn super.’

Met een kwinkslag zegt hij blij te zijn geen eerste te zijn geworden. ‘Ik had ze bel;oofd dat we dan twee dagen naar Euro Disney zouden gaan. Nu wordt het waarschijnlijk een dagje Efteling.’

Reageer op dit artikel