nieuws

Twitterende ijscoman wil naar Amsterdam

Bedrijfsvoering

De Utrechtse social media-ijscoman Marten Schuurman wil volgend jaar ook in Amsterdam actief zijn. Schuurman fiets met zijn ijscowagen door Utrecht en laat via sociale media als Twitter, Hyves en Facebook weten hij zich op dat moment bevindt.

Twitterende ijscoman wil naar Amsterdam

In een interview in Het Financieele Dagblad laat Schuurman weten dat hij op 1 september stopt, maar volgend ijsseizoen weer actief is.

‘Volgend jaar doe ik het nog een keer, wellicht ook met een franchisenemer in Amsterdam. Ik weet zeker dat daar ook vraag is’, aldus Schuurman in de zakenkrant.

Verder laat Schuurman weten dat hij op zonnige dagen tussen de tweehonderd en driehonderd euro omzet realiseert per dag. ‘Zo gauw het kwik de achttien graden passeert, ga ik de straat op, zeven dagen per week’.

Veel omzet behaalt hij door het rijden op bestelling. Schuurman: ‘Zo ontving ik een Twitter-oproep van iemand bij Caesar Groep. Bleken er zeker tachtig mensen een ijsje te willen. De twitteraars mailen meestal het hele bedrijf dat ik eraan kom’.

Reageer op dit artikel