nieuws

Nederlandse Mc-franchiser ontvangt belangrijkste prijs

Bedrijfsvoering

De Nederlandse McDonald’s franchisenemer Renske van Mameren uit Tiel heeft een belangrijke internationale onderscheiding gekregen. Het is de hoogste prijs die een franchisenemer van McDonald’s kan krijgen voor zijn of haar ondernemerschap.

Nederlandse Mc-franchiser ontvangt belangrijkste prijs

De prijs heet Golden Arch Award en wordt eens in de twee jaar uitgereikt. Dit jaar was Renske van Mameren een van de 35 winnaars. In totaal zijn er wereldwijd bijna 5.000 franchisenemers actief bij McDonald’s.

Zeven McDonald’s vestigingen

Van Mameren is franchisenemer van zeven McDonald’s restaurants in Nederland, te weten Tiel, Waalwijk, Vuren, Meerkerk, Gorinchem en van twee filialen in Oosterhout. Ze is de achtste Nederlandse franchisenemer die de prijs in ontvangst mag nemen.

Jo Sempels, algemeen directeur van McDonald’s Nederland omschrijft Van Mameren als iemand met een grote passie voor haar vak. ‘Franchisenemers die deze prijs winnen, vormen al jaren een toevoegde waarde voor onze organisatie. Ze leveren een uitstekende kwaliteit en service aan onze gasten, hebben een belangrijke maatschappelijke betrokkenheid en dragen het merk McDonald’s met succes uit.’

Personeelsbeleid

Renske van Mameren won de prijs vanwege de goede werksfeer in haar restaurants en de manier waarop ze met haar medewerkers omgaat. Ze begeleidt en coacht haar medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Van Mameren begon ooit als hostess bij de hamburgerketen.

Reageer op dit artikel