nieuws

Eerste McDrive met dubbele rijbaan

Bedrijfsvoering

McDonald’s in Hoofddorp heeft een primeur. Het is de eerste vestiging in ons land met een Side-by-Side Drivelane, een McDrive met een dubbele rijbaan.

Eerste McDrive met dubbele rijbaan

De Side-Side Drivelane is voorzien van twee parallelle rijbanen, elk voorzien van een eigen bestelpunt. Na het opnemen van de bestelling komen de auto’s weer bij elkaar. De gast rijdt dan door om de bestelling te betalen en daarna gepresenteerd te krijgen.

De dubbele rijbaan in de McDrive zorgt voor een snellere afhandeling van bestellingen tijdens piekuren. Op piekmomenten kan de Side-by-Side Drivelane tot 60 procent meer auto’s per uur bedienen, meldt McDonald’s.

‘Deze nieuwe en innovatieve ontwikkeling maakt deel uit van onze kwaliteitsstrategie Good Food Fast. We merken dat mensen het een leuke innovatie vinden’, zegt Frank Franken, franchisenemer van McDonald’s restaurant Hoofddorp.

De McDrive van McDonald’s restaurant Hoofddorp is van zondag tot en met donderdag van 07.00 tot 03.00 uur geopend. Op vrijdag en zaterdag is deze 24 uur per dag open.

Reageer op dit artikel