nieuws

McDonald’s introduceert bestelzuilen op Schiphol

Bedrijfsvoering

Schiphol heeft als eerste luchthaven in Europa twee bestelzuilen bij het McDonald’s restaurant in lounge 3 achter de paspoortcontrole staan. De luchthaven heeft daarmee de Europese primeur van bestellen en betalen aan een innovatieve ‘Easy Order’-kiosk.

McDonald’s introduceert bestelzuilen op Schiphol

Aan deze ‘Easy Order’ kiosk of bestelzuil kunnen gasten van McDonald’s met behulp van een touch screen hun bestelling zelf samenstellen en betalen met pinpas of credit card. De order wordt vervolgens verzameld en aan de gast gepresenteerd aan een apart deel van de counter.

‘Easy Order is een extra service voor onze gasten’, aldus Patrick van Gils, manager communicatie van McDonald’s Nederland. ‘Uit eigen onderzoek blijkt dat bezoekers het gemakkelijk vinden om op deze manier hun bestelling snel samen te stellen.’

Jan Willem Hilbron, general manager van HSMHost Schiphol Airport: ‘De bestelzuilen zijn een mooi voorbeeld van extra bedieningsgemak en een kortere wachttijd voor onze gasten. Ze sluiten daarmee perfect aan op onze slogan ‘Make the traveler’s day better’.

De vestiging HMSHost Schiphol Airport exploiteert op de luchthaven Schiphol ruim 60 verkooppunten, waaronder cafés, restaurants, food courts en zelfs een hotel.

Reageer op dit artikel