nieuws

Besseling nieuwe directeur ffc

Bedrijfsvoering

Rob Besseling, directeur Out of Home bij Coca-Cola Nederland, wordt directeur marketing en new business van formulehuis ffc (franchise friendly concepts) in Zeist. Dat meldt de franchisegever van onder andere Kwalitaria en Smulwereld in haar nieuwsbrief.

Besseling nieuwe directeur ffc

Besseling heeft 14 jaar bij de frisdrankfabrikant gewerkt en daar ‘succesvolle marketing- en salesconcepten’ ontwikkeld, stelt ffc. Besseling houdt zich het komende jaar vooral bezig met het strategisch plan voor de uitbouw van ffc naar een brede foodfranchiser. Daarbij worden overnames van concepten niet uitgesloten.

De opvolger van Ernest van der Voort, die naar Starbucks vertrok, start op 1 januari. Besseling heeft zin in de klus: `Mijn passie is altijd geweest om ondernemers te helpen meer omzet en rendement te behalen.’

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels