nieuws

Kippenvleugeltjes in 85 procent van Pizza Hut

Bedrijfsvoering

De kippenvleugeltjes van WingStreet moeten binnen drie jaar als in-store concept te vinden zijn bij 85 procent van alle 6200 Pizza Hutten in de Verenigde Staten.

Kippenvleugeltjes in 85 procent van Pizza Hut

Volgens het Amerikaanse vakblad NRN is WingStreet op dit moment al present in 2900 restaurants van Pizza Hut. WingStreet verkoopt gefrituurde kippenvleugels in drie varianten met verschillende sauzen.

Chickenwings zijn in de VS een geliefde snack, die het ook in de deliverymarkt goed doet. Pizza Hut wil nadrukkelijker opereren in de markt voor bezorgmaaltijden. Om deze reden voegde de keten ook al pastagerechten toe aan zijn aanbod van pizza’s.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels